Okt.
19
 
Hol szorít a cipő?
2020. október 19. hétfő, 17:00 -
Béres Gyógyszergyár Zrt., 1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.
Részletek
A vezetői létezés és szerep világából érkező témákat és dilemmákat feldolgozó esetmegbeszélő műhelymunkánk során a kiismerhetetlenül gazdag világunkban a munkával, emberekkel, szervezeti változással kapcsolatos kérdésekre keresünk megnyugtató, máskor inspiráló, tovább lendítő válaszokat, megoldásokat, a mentális erőt támogató gondolatokat. Konkrét (vezetői, szervezeti, vállalati) helyzeteket vizsgálunk más-más nézőpontból, és jutunk el adott esetben újabb felismerésekig. A támogató légkörű csoportban lehetőség nyílik nehéz helyzetek elemző megbeszélésére, hosszútávon segítve a kommunikáció, szakmai- és személyes kompetencia fejlődését, a hivatás önismeret mélyülését, konfliktuskezelési repertoárunk gazdagítását.

Kereteink: 10 alkalom, havonta egyszer, hétfő délután 17-20 óra között. Az első két alkalommal nyitott, azt követően zárt csoportként működünk. A hatékonyság és személyesség fenntartása érdekében a létszám legfeljebb 12 fő. A csoport indításához legalább 10 fő szükséges.

Dátumok:
2020. szeptember 28. – nyitott alkalom
2020. október 19. – nyitott alkalom
2020. november 23. – ekkortól minden alkalom zárt
2020. december 14.
2021. január 25
2021. február 22.
2021. március 29.
2021. április 26.
2021. május 17.
2021. június 14.

Ezeket az alkalmakat két szakember vezeti majd:

Kovács Gabriella matematikus, pszichológus, üzleti coach
"Közel két évtizede őszinte elhivatottsággal támogatom az emberek személyes fejlődését. Munkám szépségét éppen az adja, hogy tudásomat, tapasztalatomat mások szolgálatába állíthatom. A különböző emberekkel való együttműködés számomra is sok értékes tanulsággal szolgál, ami engem is inspirál. Jelenleg mint szabadúszó business coach és pszichológus dolgozom. Főbb tevékenységeim körébe tartozik a felső- és középvezetői egyéni, team- és csoport coaching, vezetői és egyéb készségfejlesztő tréningek tartása, egyéni életvezetési tanácsadás és különböző fókuszú csoportok vezetése. Emellett a szak indulása óta tanítok a Debreceni Egyetem Mérnök- Coach képzésén, coachingot és konfliktusmenedzsment tárgyakat."


Simon László szupervizor-coach, szervezetfejlesztési szaktanácsadó, MBA Üzleti és szakmai gondolatépítő-fejlesztő/hivatásgondozó
"A lehetőségekkel teli kiszámíthatatlan világban kívánom a tudásommal és folyamatosan megdolgozott segítői attitűdömmel inspirálni, kísérni és támogatni, ha kell fejleszteni a közös gondolkodásra jelentkező partnereimet, érkezzenek azok bármely területről (for-profit, nonprofit). A közös találkozásainkban a végtelen szakmai gazdagságot élem meg nap mint nap, amely megjelenik a hozott témákban, a reményteli felfedezésekben, az erőt adó tiszta és kölcsönös kíváncsiságban. Nálam ott kezdődik az igazi értékteremtés, ahol az ismert dolgokat meghaladjuk, ahol felvállaljuk a bizsergető bizonytalanságot egy ragyogóbb jövőért. A részemről tudatosan felvállalt furcsa kérdések és váratlan gondolatok váltakozó ritmusában juthatunk el a megnyugtató és egyben felemelő megoldásokig. A kölcsönös belátás és elfogadás méltóságteljes alapjairól rugaszkodunk el az örömet adó célok felé. Én az érzelemalapú értékteremtésben hiszek."
Helyszín
Béres Gyógyszergyár Zrt.
1037 Budapest, Mikoviny u. 2-4.