Márc.
04
 
Gombás Éva: Leadership 2030
2021. március 04. csütörtök, 08:30 -
Online
Részletek
Meghökkentő sebességgel és kiszámíthatatlansággal változik a világ körülöttünk, és ezekben a turbulens időkben egyre nagyobb felelősség hárul ránk, vezetőkre, hogy hogyan kezeljük ezeket a változásokat. A geopolitikai, demográfiai, környezeti tényezők hatását a mindennapjainkban érezzük, és a megváltozott körülmények folyamatosan megújuló üzleti, szervezeti és viselkedési modelleket igényelnek. Ezen körülmények között a vezetői készségek és stratégiák is mérlegre kerülnek és folyamatos megújításra szorulnak.
Korábbi alkalmainkon több aspektusból is szemügyre vettük már a vezetés és a vezetői sikeresség témakörét, ezen alkalommal Gombás Éva, vezetőfejlesztéssel és kiválasztással foglalkozó tanácsadó oszt meg velünk műhelytitkokat. Hogyan és mi alapján értékel bennünket a fejvadász? Vannak-e örök vezetői értékek, és mi az, amiben fejlődnünk és változnunk kell? Mitől olyan sikeres Elon Musk és mit tanulhatunk tőle? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ a szakértőtől, aki megosztja velünk legújabb, „digital entrepreneurs” kutatásának eredményeit is.
Előadó
Gombás Éva

Gombás Éva az Arthur Hunt Humán Erőforrás Tanácsadó cég régiós vezetőjeként széleskörű üzleti és vezetői tapasztalatra tett szert – vállalkozóként saját cégét építette, emellett executive search tanácsadóként számtalan felsővezetői kiválasztásban vett részt, és a legkülönbözőbb szektorokban támogatott ügyfeleket. Ezen tapasztalatok birtokában kezdte el megírni PhD munkáját, amely a globális változások és a sikeres vezetői kompetenciák és stratégiák összefüggéseit kutatja, külön fejezetet szentelve a legsikeresebb start up-ok és tech cégek alapítóinak és vezetőinek. 

Évát szenvedélyesen érdeklik az új technológiák, emellett elkötelezett abban, hogy cégeket és egyéneket támogasson abban, hogyan tudják megvalósítani céljaikat átalakuló világunkban.