Márc.
24
 
Vinnai Balázs: Élethosszig tartó tanulás
2021. március 24. szerda, 17:30 -
Online
Részletek
Nagyon régen tudjuk, hogy a jövő legnagyobb értéke a szürkeállományban rejlik. Ennek ellenére az, ahogyan tanulunk és tanítunk, nem változott érdemben a Bolognai egyetem alapítása óta. Mik a jövő munkáltatóinak és munkavállalóinak a legnagyobb kihívásai a gyorsan digitalizálódó világunkban, és hogyan segíthet ezen az oktatás forradalma? Erről tart izgalmas előadást Vinnai Balázs.
Előadó
Vinnai Balázs

Vinnai Balázs magyar üzletember és befektető-mentor, többségében fejlődési fázisban lévő startupokban. A digitális banki szektor ismert szakembere, elsősorban a digitális átalakulás, a lakossági banki piac, a pénzügyi szoftverek és az oktatási technológia területén.

Az egyik legsikeresebb magyar startup, az IND Group társalapítója és volt vezérigazgatója. A tokaji önkormányzattal együttműködve 2001-ben megalapította a Tokaj.hu Kft.-t. A 2014-ben létrehozott Codecool közép-és-kelet-európai programozóiskola-hálózat társalapítója és befektetője, ahol egy 18 hónapos intenzív programozókurzus során full-stack fejlesztőket képeznek, előképzettség nélkül is. 2018 szeptemberében befektetőként és elnökként csatlakozott[1] a budapesti székhelyű W.UP pénzügyi szoftverfejlesztő és digitális sales céghez. Az Informatikai Vállalkozások Szövetségében (IVSZ) 2007 óta innovációs és szoftverfejlesztési alelnök pozíciót tölt be.