Dec.
09
 
Kozák Ákos: Magyarország 2030-ban - workshop
2020. december 09. szerda, 16:30 -
Capital Square Irodaház, 1133 Budapest, Váci út 76. I. torony 3. emelet Regus szint
Részletek
Folytatva a Magyarország 2030 tematikát, mélyre fúrunk a workshop résztvevőivel. Elmerülve az előadáson elhangzott témakörökbe, alaposan elemezzük a következő évek, évtizedek várható trendjeit és a résztvevők által képviselt iparágak környezetében bekövetkező eseményeket. Akit érdekel, hogy mit kell tennie most annak érdeklében, hogy az évtized közepén is sikeres legyen a piacon, azokra számítok. Betartva a távolságtartás és az egészségügyi előírásokat, a résztvevővőket bevonom a közös gondolkodásba, azaz nem csupán egy prezentáció alapján elemezzük a trendeket.
Előadó
Kozák Ákos

Közgazdász, szociológus, a Budapesti Gazdasági Egyetem docense. 29 éve a GfK Hungária Piackutató Intézet munkatársa, 1993 óta igazgatója.
Diplomáit a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, majd az ELTE média-újságírás és szociológia szakain szerezte. Szakterülete a kereskedelem, a fogyasztói panelkutatások és a médiahasználati szokások kutatása. BGE Kibergazdaság Kutató Központ tudományos munkatársa. A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi és Marketing Intézet Tanácsadó Testület elnöke, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Kereskedelmi és Szolgáltató Szekció Elnökségi tagja; valamint tagja a Budapest Corvinus Egyetem Marketing és Média Intézet Tanácsadó Testületének, az Országos Kereskedelmi Szövetség Elnökségének és az ESOMAR Európai Marketing és Társadalomkutató szervezetének. 2008-2012 között a Magyar Marketing Szövetség elnöke. Klauzál Gábor-díjas, 2008.
Számos felsőfokú piackutatási tananyag szerzője illetve társszerzője.

Helyszín
Capital Square Irodaház
1133 Budapest, Váci út 76. I. torony 3. emelet Regus szint