Feb.
13
 
Vezetéstechnikai tréning
2021. február 13. szombat, 13:00 -
DrivingCamp, Zsámbék, 2072 - Zsámbék, Drivingcamp út 1.
Részletek
Európa egyik kiemelkedő vezetéstechnikai központjában, a zsámbéki Driving Camp-en, nemzetközileg szakképzett és elismert instruktorokkal csiszolhatjuk vezetési technikánkat, hogy még biztonságosabban közlekedjünk.

A tervezett program:
13:00 - érkezés, vendégváró falatok
13:30 - 17:30 - vezetéstechnikai tréning

A négyórás program során 20 perces kiscsoportos felkészítésben lesz részünk, majd mindenki a saját autójával négy pályamodult próbálhat ki.
1. Nagy dinamikus rántópad: fékezési- és kikerülési manőverek gyakorlása eltérő tapadású felületeken, valamint a megcsúszó, kifaroló jármű feletti uralom visszaszerzése, stabilizálása.
2. Multifunkcionális modul, aquaplaning medencével: vészfékezéssel történő megállás gyakorlása eltérő tapadású felületeken.
3. Lejtős hajtűkanyar - pipa modul: célfékezés, kanyartechnika fejlesztése extrém viszonyok között.
4. Körpálya modul: kanyarodás közben fellépő vészhelyzetek elhárítása a 80 m átmérőjű körpályán.

Részvételi feltétel: érvényes B kategóriás jogosítvány.

A program a jelen járványügyi helyzetben is biztonságos, hiszen a 6-8 fős 20 perces oktatás után, mindenki a saját autójában egyedül tartózkodik, az instrukorokkal az előzetesen kiosztott rádiótelefonokon tart kapcsolatot.

FRISSÍTÉS: A programon 24 fő részvételét tudjuk biztosítani. Az eddigi jelentkezések alapján az alkalom teltházas. A további jelentkezők várólistára kerülnek, lemondás esetés jelentkezési sorrendben értesítjük a várólistán szereplőket.
Helyszín
DrivingCamp, Zsámbék
2072 - Zsámbék, Drivingcamp út 1.