Márc.
02
 
Steigervald Krisztián: Generációk kapcsolódása
2022. március 02. szerda, 17:30 -
Continental Citygolf Club, 1037 Budapest, Perényi út 6.
Részletek
Az elmúlt évszázadok során csupán minimális különbségek voltak megfigyelhetők az egyes generációk megélésében. Az elmúlt 50-60 évben viszont rohamtempóban változott meg szinte minden: az élet várható hossza, a társadalom korösszetétele, a jövőkép, a kommunikáció, a fogalmak, az agy leterheltsége, stb. Érdemes megismerni, alaposabban feltérképezni ennek az átalakulási folyamatnak a mibenlétét és az egyes korcsoportokra gyakorolt hatását, mert enélkül csak azt látjuk, hogy nem az van, ami eddig volt – és ez feszültséghez vezet. Az előadás egy kis segítség ezen feszültség csökkentéséhez.

Különleges alkalom ez, hiszen nemcsak a Prestige Club tagjait hívjuk és várjuk erre az estre, hanem gyermekeiket is, akik már betöltötték a 14. életévüket (felső korhatár nincs), és nyitottak erre a témára. Egy klubtag több gyermekét is elhozhatja, ezzel erősítve a generációk közötti párbeszédet.
Előadó
Steigervald Krisztián

Steigervald Krisztián a múlt évezred legvégén, 1999-ben szerezte meg közgazdász diplomáját. 25 évnyi „vidéki” lét után költözött Budapestre, ahol 8 évig egy nemzetközi piackutató cégnél dolgozott több pozícióban. Ez idő alatt kezdte meg pszichológiai tanulmányait. A generációk kutatásával 20 éve, szülői, pedagógusi, vezetői és céges workshopokkal, tréningekkel 5 éve foglalkozik.

Generációk harca című könyve 2020. áprilisában jelent meg.

Helyszín
Continental Citygolf Club
1037 Budapest, Perényi út 6.