Feb.
11
 
Brunswick Bowling gyárlátogatás, Székesfehérvár
2022. február 11. péntek, 12:00 -
Brunswick Bowling Magyarország Kft., 8000 Székesfehérvár, Amerikai fasor 3.
Részletek
A BRUNSWICK, mint a bowling piacának vezető cége 1998 óta Székesfehérváron gyártja a legmodernebb automata bábuállító berendezéseket és szállítja a világ legkülönbözőbb országaiba.
2010-től már nemcsak az automata bábuállítók gyártásával, hanem azok teljes körű értékesítésével, telepítésével, szervizelésével és alkatrész kereskedelmével is közvetlenül foglalkozik Magyarországon.
Ügyfeleik teljes körű technikai segítséget, szakszerű javaslatokat kapnak egy-egy bowling pálya építése során. A berendezéseket saját, kiképzett szerelőik helyezik üzembe illetve tanítják be a kezelést a pályát működtető személyzetnek. Nagy előnyük, hogy a berendezésekhez szükséges összes alkatrész és kiegészítő termék helyben rendelkezésre áll.
Olyan bowling pálya kiegészítő termékeket tartanak raktáron, mint házi golyó, cipő, bábu, tisztítószerek, olajok és még sok más csúcsminőségű termék, amelyek nélkülözhetetlenek a bowling pályák kifogástalan működéséhez.

Tóth József, a cég ügyvezetője, a Prestige Club tagja örömmel mutatja meg ezt a világhírű gyárat a Prestige Club tagjai számára.

A gyárlátogatás programja:
13 - 14 gyárlátogatás,
14 - 15:30 bowlingozás
Helyszín
Brunswick Bowling Magyarország Kft.
8000 Székesfehérvár, Amerikai fasor 3.