Márc.
17
 
Szabó György: Agilitás és mindfulness multinacionális vállalati környezetben, avagy hogyan vezet a nyugalom magas szintű aktivitáshoz
2022. március 17. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Gyorsuló világunkban a menedzsment egyre inkább azzal szembesül, hogy a munkavállalók számtalan érdekes lehetőség közül választhatnak. Ma már nem a bér a legfőbb vonzerő. Ha valaki nem érzi jól magát a munkahelyén hamar továbbáll.

Reggelink során arról szeretnék beszélgetni veletek, vajon milyen helye van a vállalati kultúrában a psziché erősítésének, milyen mértékig kell foglalkoznunk kollégáink lelkiállapotával, milyen eddig nem megszokott oktatások, tevékenységek hozhatók be a mai modern vállalatok életébe és ebben a vezetésnek milyen példát érdemes mutatnia?

Vezetői pályafutásom során mindig azt kerestem, hogyan tud a szervezet hatékonyabban működni, hogyan lehet a maximumot kihozni a kollégáimból. A beszélgetés során saját tapasztalataimról, tanulásomról is fogok nektek beszélni, illetve egy kicsit arról is, hogyan és mi változott aközben, hogy egy egyszemélyes mikróvállalkozásból a jogvédelmi piac 95%-át birtokló jelentős szervezetté váltunk.
Előadó
Szabó György

A D.A.S. Jogvédelmi Biztosító Zrt. vezérigazgatója, a jelenleg a magyar biztosítási piac legrégebben hivatalban lévő vezérigazgatója. Pályája során több nemzetközi pozíciót is betöltött, illetve egy ideig az Egyesült Királyságban tanított. Ma is szívesen megosztja tudását, rendszeresen mentorál fiatalokat, startupokat, a Menedzserek Országos Szövetsége Jótékonysági Futóklubjának alapítója.

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.