Nov.
16
 
Kovács Gabriella és Simon László: Meghekkelt etika az üzleti életben
2021. november 16. kedd, 14:00 -
ExVÁ Kft., 1037 Budapest, Mikoviny Sámuel u 2-4.
Részletek
Az elbonyolódó glokális üzleti élet komplex döntési helyzetei egyre nagyobb kihívások elé állítják a mai kor vezetőit. Az etikai dilemmák (csontváz témák) sokasodása megkívánja a szervezetek vezetőitől és üzleti partnereiktől a reziliens és a fejlődést fenntartó gondolkodást.
A workshop alapvető célja, a fogalomtisztázás, azaz mit jelent ma 2021-ben az üzleti etika, valamint a lehetséges etikai helyzetek beazonosítását meggyorsító mentális keretrendszer megalkotása, ami hozzájárulhat a hétköznapokban a dilemmák könnyebb felismeréséhez, az eredményes és sikeres döntésekhez.
A műhelymunka 180 percet tart egy szünettel (14 - 17 óra között).
Előadók
Kovács Gabriella

matematikus, pszichológus, üzleti coach 

Közel két évtizede őszinte elhivatottsággal támogatom az emberek személyes fejlődését. Munkám szépségét éppen az adja, hogy tudásomat, tapasztalatomat mások szolgálatába állíthatom. A különböző emberekkel való együttműködés számomra is sok értékes tanulsággal szolgál, ami engem is inspirál. Jelenleg mint szabadúszó business coach és pszichológus dolgozom. Főbb tevékenységeim körébe tartozik a felső- és középvezetői egyéni, team- és csoport coaching, vezetői és egyéb készségfejlesztő tréningek tartása, egyéni életvezetési tanácsadás és különböző fókuszú csoportok vezetése. Emellett a szak indulása óta tanítok a Debreceni Egyetem Mérnök- Coach képzésén, coachingot és konfliktusmenedzsment tárgyakat.

Simon László

szupervizor-coach, szervezetfejlesztési szaktanácsadó, MBA Üzleti és szakmai gondolatépítő-fejlesztő/hivatásgondozó 

A lehetőségekkel teli kiszámíthatatlan világban kívánom a tudásommal és folyamatosan megdolgozott segítői attitűdömmel inspirálni, kísérni és támogatni, ha kell fejleszteni a közös gondolkodásra jelentkező partnereimet, érkezzenek azok bármely területről (for-profit, nonprofit). A közös találkozásainkban a végtelen szakmai gazdagságot élem meg nap mint nap, amely megjelenik a hozott témákban, a reményteli felfedezésekben, az erőt adó tiszta és kölcsönös kíváncsiságban. Nálam ott kezdődik az igazi értékteremtés, ahol az ismert dolgokat meghaladjuk, ahol felvállaljuk a bizsergető bizonytalanságot egy ragyogóbb jövőért. A részemről tudatosan felvállalt furcsa kérdések és váratlan gondolatok váltakozó ritmusában juthatunk el a megnyugtató és egyben felemelő megoldásokig. A kölcsönös belátás és elfogadás méltóságteljes alapjairól rugaszkodunk el az örömet adó célok felé. Én az érzelemalapú értékteremtésben hiszek.

Helyszín
ExVÁ Kft.
1037 Budapest, Mikoviny Sámuel u 2-4.