Máj.
12
 
Orbán Előd: Vállalkozóból vezetővé válni – lehetséges?
2022. Máj 12. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Igazi „self made man” – mondjuk azokra, akik a saját erejükből jutottak el oda, ahol tartanak. De vajon mi szükséges ahhoz, hogy egy vállalkozó, minták nélkül képes legyen felnőni, a klasszikus vállalkozói jegyeket és működést meghaladó módon igazi cégvezetővé válni?
- Szükséges-e ehhez a vállalatok fejlődési lépcsőinek ismerete?
- Szükséges-e a küldetés, alapelvek, célok összefüggéseinek ismerete?
- A különböző szervezettípusok eltérő vezetői módszertanainak ismerete?
- A vezetői döntéshozatal folyamatának megértése, a döntéshozatal-tudatosság fejlesztése?
- De mindezeken túl, mégis, mi a legfontosabb, hogy egy vállalkozó valódi vezetővé válhasson?
Rövid előadásomban ezekre a kérdésekre keresem a válaszokat. és mutatom be a magam által már megélt és a gyakorlatban is bevált módszereket.
Előadó
Orbán Előd

Informatikus, vállalkozó, cégvezető, 3 gyermek édesapja. 21 éves kora óta a saját tulajdonú cégcsoportját vezeti. Jelenleg az Enterprise Group – egy Siemens-től akvirált vállalat – ügyvezetője, már több mint 11 éve. A cég az elmúlt évtizedben stratégiai átalakuláson ment keresztül és a Siemens távközlési rendszereit forgalmazó, telepítő és üzemeltető cégéből egy innovatív, értékalapú, több piacon is vezető szerepet betöltő agilis szoftvervállalattá alakult át, nagyon erős kutatás-fejlesztési háttérrel és az egész vállalati kultúrát átitató kreativitással. Szabadidejében hobbija a filozófia, sportok, modellezés, és természetesen az informatika.

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.