Jún.
09
 
Balázs Ildikó: Főnixmadár lét a kereskedelemben és az életben
2022. június 09. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Életben maradni, fejlődni és megújulni a munkában, long life learning jelentősége mit is jelent pontosan?

Előadásomban arról mesélek majd, hogy negyed évszázadot egy szektorban dolgozni és 15 különböző pozíció betöltésével, hogy lehetséges életben maradni, nőként és vezetőként helytállni, folyamatosan teljesíteni, miközben ott van a félelem a siker mögött.
A család, a kapcsolatok értéke, az önértékelés és az önfejlesztés segítségével jutottam el ma oda, hogy hitelesen képviseljek egy nemzetközi multinacionális vállalatot. Küldetésem, hogy a kereskedelem újból trendi legyen és mégha változik is nap mint nap, a cél, hogy a fogyasztó elégedetten távozzon.
Előadó
Balázs Ildikó

Balázs Ildikó külső vállalati kapcsolatok igazgatója az Auchan Magyarország Kft-nél, ami egy francia családi vállalkozás.  25 éve dolgozik a kiskereskedelmi szektorban vezetőként  Az utóbbi 5 évben a kereskedelmi szakma érdekképviselete a fő missziója.  Széles ágazati tapasztalata miatt több szervezetben társelnök, elnökségi tag, mint pl: Országos Kereskedelmi Szövetség, Tejtermék Tanács, GS1 stb. Munkája mellett időt fordít arra, hogy minél több női vezető legyen,  mentorként segít a fiatalok fejlesztésében és a kereskedelmi szakma image javításában. 

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.