Szept.
10
 
Kosztolánczy György: Ingatlanpiaci trendek
2020. szeptember 10. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Azt szokták mondani, hogy két dologhoz mindenki ért: a focihoz és az ingatlanhoz. Az előadó őszinte meggyőződéssel vallja, hogy ez nem így van. Elismeri, hogy ő nem ért a focihoz.
Az ingatlanpiac egy igen összetett, a gazdaság legtöbb eleméhez szorosan kapcsolódó, gyakran és sok esetben gyorsan változó területe mindennapjainknak. Az ingatlan a legtöbb magyar ember legnagyobb és sok esetben egyetlen vagyontárgya, amellyel kapcsolatos döntései kihatnak akár egész életére. Azt pedig kijelenthetjük, hogy a legtöbbünket érdekelnek az ingatlanpiaccal kapcsolatos trendek, várható események, folyamatok.
Szeptemberben Kosztolánczy György arra tesz kísérletet, hogy átfogó képet adjon a 2020. szeptemberében aktuális ingatlan- és hitelpiaci helyzetről, röviden bemutassa az elmúlt 15 év és azon belül az elmúlt pár hónap legfontosabb mérföldköveit, trendjeit és kitér majd a következő időszak várható fejleményeire, az árak és hitelkamatok alakulására.
Előadó
Kosztolánczy György

Közgazdász diplomáját 2004-ben szerezte a Szegedi Tudományegyetem pénzügy – informatika szakirányán.

2007 óta tevékenykedik az ingatlan szakmában. A Duna House értékesítési vezetője, majd hálózati igazgatója volt, később irányításával épült fel az OTP Bank ingatlanközvetítői üzletága, az OTP Ingatlanpont. 2014 óta az Otthon Centrum vezérigazgatója. 

2004-ig válogatott cselgáncsosként több magyar bajnoki címet szerzett és számos nemzetközi sikert tudhat magáénak. Jelenleg társadalmi munkában a Budapesti Honvéd Judo Szakosztályának elnökeként is tevékenykedik és tagja a Mensa HugarIQa szervezetének. 

A 18 éves Otthon Centrum számos területen piacvezető Magyarországon, éves szinten 10.000+ ingatlan értékesítésében és több 10 milliárd forint hitel kihelyezésében vállal aktív, szakértő szerepet a mintegy 200 irodában dolgozó 1.500 kolléga szakmai munkája által. Tevékenysége sikerét és magas szakmai színvonalát nem csak az évek során kiszolgált mintegy százezer ügyfelének elégedettsége, valamint a legnagyobb közvetítői megbízásállomány, hanem számos szakmai elismerés is bizonyítja. Országos hálózata működése alatt nyolcszor nyerte el a MAISZ Év Ingatlanforgalmazó díjat, továbbá az Innováció az ingatlanközvetítésben díj és az Év Franchise-hálózata díj tulajdonosa is egyben. Az Otthon Centrum 10 éve folyamatosan megkapja a Superbrands címet, illetve 2010-től szintén minden évben a Magyar Brands címet is.

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.