Jún.
10
 
Cseresnyés Dóra: Foglalkozása: Chief Visionary Officer
2021. június 10. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Vezetőként hiszek benne, hogy a vízió tartja össze a céget hosszú távon. Ebből fakadnak a célok, a célokból pedig a tervek, amik a sikerhez vezetnek. A vízió ad erőt a kitartáshoz és a küzdelemhez – nekünk vezetőknek biztosan, de vajon a munkatársainknak is? Van-e különbség a kis cégek és a nagy multik között?

Vízió, misszió, stratégia – szeretném megmutatni, hogyan viszonyul e három egymáshoz, hogyan függ össze a versenyelőnnyel, innovációval, és szeretnék érvelni amellett, miért érdemes ismét elővenni ezeket a - gyakran elcsépelt - fogalmakat.

Minden erős vízió mögött egy CEO áll. Egy évnyi vízió-építés tapasztalatait osztom meg veletek, ennek buktatóit és sikereit, eredményeit.
Előadó
Cseresnyés Dóra

Cseresnyés Dóra az AutSoft Zrt. vezérigazgatója. 15 év vezetői tapasztalattal rendelkezik az IT szektorban, aminek legnagyobb részét egy svéd multinacionális vállalatnál szerezte, nemzetközi környezetben. Egy éve vezeti a magyar tulajdonú AutSoft Zrt. céget, amely kiemelt figyelmet fordít a kutatás-fejlesztésre, egyetemi együttműködésre, és innovatív szoftverfejlesztési megoldásokra.

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.