Máj.
13
 
Kiss Márk: Hogyan lettem aktuárius specialistából felsővezető? – karrierutam PC-s szemüveggel
2021. Máj 13. csütörtök, 08:30 -
Café 57, 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
Részletek
Sok érdekes embert ismertem meg a klubéletem során és hasznos dolgokat tanultam Tőletek. Azok az alkalmak tetszettek a legjobban, ahol az előadó nemcsak az egyébként nagyon tiszteletreméltó eredményeit tette közkinccsé, hanem beavatott az oda vezető folyamatba is, kicsit megláthattuk, hogyan készül el a „mű”, avagy a hentesnél a párizsi. Szeretnék Nektek röviden beszélni magamról, de nem öncélúan:

1. hogyan találtam egyáltalán a szakmámhoz, aztán hogyan fúrtam magam egyre mélyebbre egy specialista pozíció rejtelmeibe, majd hogy hogyan fordultam a számításoktól egy kicsit más irányba és lettem felsővezető, tetejében 3-szorosan – rövid karrierút, néha véletlenekkel

2. ha már végigkíséri szakmai életem egy iparág, nagyon röviden szólok is róla, de nem lesznek fárasztó elméletek – biztosítási gyorstalpaló

3. mik a főbb vezérelveim, értékeim, elvárásaim, mit tanultam / tapasztaltam – felsővezetői hitvallásom

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen gondolatok merülnek fel Bennetek a fentiekkel kapcsolatban, szeretném, ha aktívan közreműködnétek hozzászólásaitokkal.
Remélem eljöttök és beszélgetünk egy jót, várok mindenkit, aki szeretne egy jó reggelit és utána egy aktív diskurzust!

FONTOS: Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a rendezvény zárt térben lesz, ahova csak VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL tudunk bemenni.
Előadó
Kiss Márk

Kiss Márk a BNP Paribas Cardif csoportnál dolgozik (a francia bankcsoport biztosítója a Cardif) 2013 óta. Jelenleg a magyarországi Cardif Biztosító és Életbiztosító Zrt. vezérigazgatója, regionális pénzügyi igazgató és a régió csehországi szolgáltató centrumának ügyvezetője. Ezt megelőzően két éven át volt a K&H Biztosító Pénzügyi és kockázatkezelési igazgatója. Karrierjét a pwc-nél kezdte, ahol közel kilenc évet töltött el, könyvvizsgálati és tanácsadási projektekben vett részt, jórészt a biztosítási szektorban.

Végzettsége közgazdász (Corvinus) és jogász (ELTE). Nős, két gyermek apja.

Helyszín
Café 57
1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.