Máj.
26
 
Goodmills gyárlátogatás
2021. Máj 26. szerda, 13:00 -
GoodMills, 3587 Tiszapalkonya, Malom út 1.
Részletek
A GoodMills Magyarország Malomipari Kft. Magyarország piacvezető malomipari őrlemény-előállítója és forgalmazója. Az országos lefedettséget a Baján, Csornán, Komáromban és Tiszapalkonyán található malmaik biztosítják.
A tiszapalkonyai malom a vállalat legújabb és legmodernebb üzeme. Építése 2010-ben kezdődött, kizárólag magyar beruházók bevonásával. A világszinten elismert svájci malomipari technológiával működő üzem 2011 februárjában kezdte meg a termelést.
Az üzem különlegessége, hogy az őrlés során keletkező hőmennyiséget egy légtechnikai rendszer segítségével az épület fűtésekor hasznosítják, így biztosítva megfelelő körülményeket a gabona feldolgozásához. Az üzemben további környezetbarát megoldások is kiépítésre kerültek, így például a szociális rész melegvíz-igényét biztosító napkollektor vagy az adminisztrációs épület fűtését és hűtését biztosító geotermikus rendszer.
A tiszapalkonyai malom ömlesztett, zsákos vagy a boltokban is kapható klasszikus, fogyasztói kiszerelésben szolgálja ki ügyfeleket.
Szilágyi Márta a GoodMills ügyvezetője és a Prestige Club tagja, örömmel mutatja be ezt az üzemet a Prestige Club tagjai számára.

Tervezett program:
13:00 - 14:00 - gyülekező, ebéd
14:30 - 17:00 - gyárlátogatás
Helyszín
GoodMills
3587 Tiszapalkonya, Malom út 1.