A klub


A Prestige Club egy olyan oázis, ahol színes és nyitott első számú vezetők találkoznak azért, hogy
  • új tudásra és ismeretekre tegyenek szert (pl. külső előadók révén),
  • megosszák egymással gondolataikat, tapasztalataikat és dilemmáikat,
  • valamint inspirálódjanak és töltődjenek,

ezáltal jobb és kiegyensúlyozottabb vezetőkké váljanak.

A tagok


A tagok nemcsak kiváló és sikeres vezetők, hanem magas emberi kvalitást is képviselnek, kíváncsiak a világ dolgaira, szívesen tanulnak és saját tapasztalataikat meg is osztják másokkal. Mindannyian magántulajdonban lévő nagy- és középvállalatokat irányítanak, bármelyik szektorból érkezhetnek.

A bizalom helye


A vezetői szereppel kapcsolatos kérdéseket vitatunk meg bizalmi légkörben, új irányvonalak és friss kutatási eredmények fényében. Nemcsak üzleti, hanem társadalmi és kulturális témákkal is foglalkozunk, mindezt kellemes környezetben havi két alkalommal, egy esti és egy reggeli rendezvényen.

A zárt klubhoz a tagok meghívás illetve ajánlás útján csatlakozhatnak.

Rólunk


Bessenyey Bálint
alapító
Közel 25 évig voltam első számú vezető egy nemzetközi cégnél, és megtapasztaltam, hogy a vezetői szerep szép, de sokszor nehéz és magányos. Amikor támogatásra van szükségünk, hogy megtaláljuk a jó irányt, nagy segítség lehet más, elkötelezett és hiteles vezetőkkel való tudás- ill. tapasztalatmegosztás. Ezért született meg a klub létrehozásának gondolata. Csapatjátékosként a vezető szerepét vállalva fontos számomra, hogy kikkel dolgozom, a jó együttműködés a folyamatos fejlődés motorja. A korrekt partnerséget képviselem a szervezeten belül és kívül egyaránt.
Trattner Andrea
vezető partner
Kíváncsi bölcsésznek indultam, ez egészül ki a mai napig tanulással, tanítással, szervezéssel. Érdeklődéssel figyelem a különböző jelenségeket, tendenciákat és legfőképpen az embereket. A ma rengetegében isteni iránytűvel, nyitott szívvel és szemmel igyekszem eligazodni. Fontos számomra a minőségi tudás és értékek közvetítése. Olyan közegben érzem jól magam, amely értékes, ismeretekben gazdag és sokszínű, ahol az együttműködés önzetlen és bizalmon alapul. Ezt a közeget építjük ebben a klubban. Remélem, hogy munkánk, felismeréseink és együttműködésünk által mindannyian gyarapszunk, és értéket hozunk létre.

Kapcsolat


Tisztelt Érdeklődő!

A Prestige Club egy zárt közösség első számú vezetők számára, ahová ajánlással és meghívással lehet csatlakozni. Amennyiben szeretne megismerni minket, kérjük, adja meg nevét és telefonszámát, hogy kapcsolatba léphessünk önnel.

Üdvözlettel,
a Prestige Club csapata


Prestige Club Kft.
Adószám: 26334497-2-41
Cégjegyzék szám: 01-09-324692
OTP Bank: 11702074-21452103
Közösségi adószám: HU26334497